23 Aralık 2012 Pazar

YÜZÜKLERİN EFENDİSİNİN ARWEN'İ GÜZELLİĞİNİN SIRLARINI AÇIKLADI

GÜZELLİK SIRLARINI AÇIKLADI

Yüzüklerin Efendisi'nin Arwen'ı olarak tanıdığımız Liv Tyler, duru güzellik denince akla gelen belki de ilk isim. Tyler, Givenchy'nin kendisinden ilham alan Lively ruj koleksiyonunun piyasaya çıkması vesilesiyle güzellik sırlarını ELLE Fransa'yla paylaştı.




 

Ünlü aktrisin güzellik rutininde en önem verdiği adım cilt bakımı. Cildini içten beslemeye inanan Tyler'ın en büyük sırrı, sık sık tükettiği salatalık suyu ve düzenli olarak aldığı vitamin takviyeleri. Mümkün olduğunca fazla ürün denemeye inanan aktrisin favori cilt bakım ürünleri sıkça değişiyor. Rock yıldızı olan babası Steven Tyler'la sık sık krem ve maske değiş tokuşu yaptıklarını söylüyor. Mario Badescu, Bliss, Creme de la Mer ise cilt bakımında en güvendiği markalar.

Tyler, cildini haftada birkaç kere evde yaptığı maske ve peeling'lerle destekliyor. Yüzü için Dermalogica'nın Daily Microfoliant adlı toz peeling'ini, vücudu içinse Bliss'ten Blood Orange and Pepper Sugar Scrub'ı kullanıyor. Ayrıca, elektrikli bir yüz temizleme fırçası olan Clarisonic Mia'dan da çok memnun.

Dokuz senedir Givenchy makyaj ürünlerinin yüzü olan Tyler'ın makyaj malzemesi tercihleri de genellikle Givenchy yönünde oluyor. Dudak ve yanak makyajında doğal pembeleri seven aktrisin favorileri, Givenchy'nin şeffaf allığı Hydra Sparkling ve markanın, önce Tyler'ın meşhur dudakları için özel ürettiği, ardından da Lively koleksiyonuyla piyasaya sürdüğü Liv's Lips ruju. Bu ruj, tüpte siyah görünüyor ama sürülünce dudak rengine uyum sağlayarak şeffaf ve doğal bir böğürtlen rengine dönüşüyor. Tyler'ın daha belirgin bir görünüm için istediği günlerde tercihi Rouge Interdit serisinden parlak bir ahududu kırmızısı olan Illicit Raspberry.

Mükemmel cilt görünümünü elde etmek için cildindeki kusurları ruj fırçası kullanarak tek tek kapatan aktris, kapatıcıyı şeffaf pudrayla sabitiliyor. Göz altlarınıysa, YSL Touche Eclat'yla aydınlatıyor.

Parlak, gür ve sağlıklı saçlarının sırrı olarak bol saç kremi kullanıp, saçında uzun süre bekletmesini gösteriyor. Saç bakımında şu sıralar tercihi, kampanya yüzü olduğu Pantene'in ürünleri. 19 yaşındayken de bir Pantene reklamında oynayan Tyler, markanın temel bakım saç kremini o zaman kullanmaya başlamış ve aradan geçen 16 yılda hiç değiştirmemiş.

Bu aralar favori parfümü, Givenchy'nin Very Irresistible serisinden Electric Rose. Parfüm, orijinal Very Irresistible'ın gül notalarının yanında, yaban mersini ve limon gibi ferah meyve notaları da barındırıyor. Tyler, Electric Rose'u eczaneden aldığı bir misk yağıyla karıştırarak kullanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder